hklam007 發表於 2016-3-7 19:26:51

人神一體

.         

Oldboy 發表於 2016-3-7 21:48:01

hklam007,

温馨提示:唔好成日贴埋啲連你自己都睇唔明嘅嘢出嚟誤導網友,人醒咗唔一定變神,亦可以變魔。

bcyeung 發表於 2016-3-7 22:06:18

變神唔變魔

:lol:lol:lol{:2_27:}{:2_27:}{:2_27:}

chrisX9 發表於 2016-3-7 22:25:20

哇哇 ..... 好似 科豆符號 係乜東東!??

解吾到話 就當係 導人迷信,該當何罪!

老弟真係有鋪癮,吾post圖會訓吾著架?

睇怕 007 個蘿柚又要受棍了!:lol :lol :lol

hklam007 發表於 2016-3-8 15:28:29

千禧祝福文:
『祝願所有人明白自己生命本體就是神』
人醒來時變神,不是變神以外的...

符號的聯想:
如果祝福文上加圖案,我會考慮這些圖案。
多謝大家提示,繼續前進。

江上月 發表於 2016-3-8 23:54:06

hklam007 發表於 2016-3-8 15:28 static/image/common/back.gif
千禧祝福文:
『祝願所有人明白自己生命本體就是神』
人醒來時變神,不是變神以外的...

盲毛, 你而家醒咗變成乜呀, 人哋祝福文只係話「明白」自己生命本體就是神, 冇講過變乜變乜。

仲有你嗰啲圖貼番係你厠所度等你踎入去時自己睇得啦!

頁: [1]
查看完整版本: 人神一體