alexwush 發表於 2014-7-16 18:16:29

希望GT6用真名真相發言

周星馳做戲咩,夠吉屎就用真名講嘢

alexwush 發表於 2014-7-16 18:31:46

GT6 發表於 2014-7-16 18:25 static/image/common/back.gif
上網用真名,你係咪on99,講之前唔該用吓腦
你用我咪用囉,你出真名先,唔用正契弟
...

鬧人唔用真名邊度有說服力呀,我又無閙人不必多次一舉

Yoma 發表於 2014-7-17 00:11:50

alexwush 發表於 2014-7-16 18:31 static/image/common/back.gif
鬧人唔用真名邊度有說服力呀,我又無閙人不必多次一舉

你係博士追隨者?
博士嘅名聲會咁容易比人動搖?

而且博士早就看透世間八風,完全唔在意呢啲。

駡人係對自己唔好。你又何必鼓勵人去實名鬧人?

網上虛名說虛話、幻人駡幻人而已。
對幻人說幻法!不用認真。

alexwush 發表於 2014-7-17 06:53:19

Yoma 發表於 2014-7-17 00:11 static/image/common/back.gif
你係博士追隨者?
博士嘅名聲會咁容易比人動搖?

博士每集都閙人,依然行不改名坐不改姓,GT6駡得有理唔怕留名,講唔定有獎頒俾佢,此君無中生有先致凹水,可以不理

Peter 發表於 2014-7-17 08:21:56

alexwush 發表於 2014-7-17 06:53 static/image/common/back.gif
博士每集都閙人,依然行不改名坐不改姓,GT6駡得有理唔怕留名,講唔定有獎頒俾佢,此君無中生有先致凹水 ...

喂喂喂!老友記,又咁講野啦!你講野要公平啲,唔好雙重標準,博士班打手夠成日罵人,尤其係嗰個江上月,一開口就罵人,你又唔叫佢用真名及真相發言。你講野要公平啲,唔好雙重標準,標準唔同好難跟!

alexwush 發表於 2014-7-17 08:46:36

Peter 發表於 2014-7-17 08:21 static/image/common/back.gif
喂喂喂!老友記,又咁講野啦!你講野要公平啲,唔好雙重標準,博士班打手夠成日罵人,尤其係嗰個江上月, ...

天羅地網博士主場係事實,人地係明你係暗,有心踩場開名係公平,唔係雙重標準

Peter 發表於 2014-7-17 09:19:24

alexwush 發表於 2014-7-17 08:46 static/image/common/back.gif
天羅地網博士主場係事實,人地係明你係暗,有心踩場開名係公平,唔係雙重標準 ...

喂喂喂!老友記,天羅地網,只係一個網站,無論邊個主場,都唔係現實世界,你估城市論壇咩?你不如實際啲叫佢去博士間珠寶行踩場,跟住call警察拉咗佢啦!
頁: [1] 2
查看完整版本: 希望GT6用真名真相發言