Nelsonlai 發表於 2014-7-23 04:33:05

GT6 你是不是前世還未被人屌夠,今生仍要繼續被人屌才安樂

有沒有讀過書,如果有,看來你都係讀屎片,老師無教你尊重別人。

GT6小朋友,看得出你有思覺失調,還有好嚴重自閉症,又小氣,又人格分烈,有精神病,睇完醫生仲唔食藥添,你早一點反回青山精神病院,

以後不要再逃走出來了,知道嗎!

看看你現在,好似隻巔狗咁樣,到處吠,死唔比你去死咩!是不是想別人留意你,如果係對不起,你又多一種病了,非常自卑,靜靜講你知,是無得醫啊!

睇你食咗屎咁樣,個口臭成咁,看來閣下前世做了很多罪業,所以這世會這樣,看你這生會是沒有福氣的人,也沒有人緣,仲好大機會做乞丐添,

善哉,善哉。

得饒人處且饒人,恕一休直言、阿彌陀佛

HAPPY168 發表於 2014-7-23 10:41:59

alpha7 發表於 2014-7-23 07:56 static/image/common/back.gif
博士一天內都輸六千幾萬啦,跟博士tips買股票,沒有理由唔做乞姨喎,就算今鋪唔做乞姨,下一鋪都走唔甩啦。 ...

GT6
你一直都無講 154 1340 你到底投資幾多‧1396 你好似講過你無買‧

1340 我有 86,000 股‧我都係輪緊錢‧154 都有輸‧博士祝福文第 4 項
內容就係我們現在面對的‧放開吧‧

Nelsonlai 發表於 2014-7-23 11:38:30

alpha7 發表於 2014-7-23 07:56 static/image/common/back.gif
博士一天內都輸六千幾萬啦,跟博士tips買股票,沒有理由唔做乞姨喎,就算今鋪唔做乞姨,下一鋪都走唔甩啦。 ...

又沒有人用支槍指住你個頭一定要買,還要不停講粗口出帖罵人,誰要受你氣,輸

打贏要,是不是儍撚咗,請問師兄,如不是有精神病,還有什麼!

對不起,我好少用粗口罵人,對這些人真係屌少佢一陣都唔撚得,應是前世未被人屌夠,請師兄願諒啊!

GoingUp168 發表於 2014-7-23 13:38:40

GT6已經改邪歸正了,沒有再駡郭博士

GoingUp168 發表於 2014-7-23 15:08:46

各位師兄成功改變了GT6,其實改變1個人的思維模式很難,俗話講:江山易改,本善難移嘛,各位師兄修行上軌道了,恭喜恭喜,居然可以令一個人從憎惡郭博士改變成為粉絲。

Nelsonlai 發表於 2014-8-19 23:46:43

GT6 發表於 2014-7-23 11:54 static/image/common/back.gif
考驗你炸, 傻仔!!!!!!!!
你條撚樣開口埋口滿口佛理, 又跟博士學佛又點又點, 幾個文字巳經試到你條撚樣, 幾 ...
嗱嗱嗱,我都未叫你講嘢,你就講,你話你,係唔係犯濺,係唔係犯濺,係唔係犯濺..........

我都估唔到,原來學佛就是用來屌你呢種人,我屌你就是為了慈悲,我屌你就是愛你,所以屌少你一陣我都感覺唔舒服,屌少你一陣都唔撚得,你大可放心和記

住,我會一直屌你,不停地屌你,持繼地屌你,永遠都屌你,直到屌到你消失在世上為止啊!  唔屌你,你都唔知時運到!

對不起GT6師兄,真係忍唔住要屌鳩你啊!

阿彌陀佛

你條癈柴,還要說考驗人,你連考驗自己都未有資格,嗅貨!
頁: [1]
查看完整版本: GT6 你是不是前世還未被人屌夠,今生仍要繼續被人屌才安樂