Quattro 發表於 2014-7-30 11:21:22

狗UP哥有發爛渣自由

網絡特色是可以亂咁狗UP,大家應有容乃大,引用增廣賢文:「道吾好者是吾賊,道吾惡者是吾師。」可一笑視之。另狗UP哥有間接提升大家修養的增上緣,善悟之。

Alexng 發表於 2014-7-30 11:43:37

我絕對唔反對佢老兄9up,但唔好不停連環出同一個帖冼版先得架!:L

Alexng 發表於 2014-7-30 12:36:26

alpha7 發表於 2014-7-30 12:24 static/image/common/back.gif
喂喂喂!老友記,chantaipang也在這裡冼版,而且是天羅地網,開將以來第一個這樣做,鳩噏哥只係學佢冼版 ...

昨晚佢老兄開了同一個帖有幾多個先?你知唔知先?超過十個以上呀!你現在只見到一個,係因為刪除左咋,師兄。同chantaipang好明顯唔同啦!你到底知唔知搞咩架?

Alexng 發表於 2014-7-30 12:43:20

一個題目出一個就夠啦,駛唔駛連環出十個以上先?{:2_26:}難道任他發一千個或一萬個以上同一題目既帖咩!

Alexng 發表於 2014-7-30 13:02:39

Joseph張善昌 發表於 2014-7-30 12:57 static/image/common/back.gif
小弟發覺, 此子一鬧, 隻股就多數會跌, 真係會比佢鬧散架!!
此子真係害人害己! ...

哪有咁厲害呀!

Alexng 發表於 2014-7-30 13:05:21

;P;P;P攪笑咩。

franciskmli 發表於 2014-7-30 13:21:33

咁唔該9UP哥鬧下個市, 我想沽 .........

chrisX9 發表於 2014-7-30 17:21:28

英雄你來做,狗雄我來當 :lol

有人做好人,就要有人做衰人架啦﹗我們活在是一個相對世界,網絡世界世亦復如是﹗

9up吹雞,一眾網友自動埋位,上演一場馬騮戲,感覺乏善可陳,期待下集會有更精彩演出﹗

bingo23 發表於 2014-7-30 18:49:41

狗UP哥  是我眾郭博士 fans 的逆行菩薩啊! 多謝狗UP哥!!

Patrick97 發表於 2014-7-30 19:28:58

9up吹雞,Alexng、張善昌、江上月等一眾衛道之士,立即跳出黎做馬騮戲。好似餓狗搶屎咁,佢地驚死搶唔到呢嚿屎,真係好睇囉。
頁: [1] 2
查看完整版本: 狗UP哥有發爛渣自由