jackytam 發表於 2014-8-12 12:29:17

TonyLeung 發表於 2014-8-12 12:54:11

好多財演日日推介股票,說到隻股唔買你損失,之後利益申報無持有,為照樣大把人去跟,之後隻股大跌,有無人出來道歉啊?

GoingUp168 發表於 2014-8-12 13:43:03

如果1340能上回招股價,都唔算害到人

tom8812002h 發表於 2014-8-12 15:48:10

GoingUp168 發表於 2014-8-12 13:43 static/image/common/back.gif
如果1340能上回招股價,都唔算害到人
C兄好多綱友以經在底位投降,輸得好參!

再超越招股價,輸得好參的綱友無關!

clothbag_arhat 發表於 2014-8-12 15:57:51

郭生當跌散紙,不過講俾網友知,人地搭沉船埋唔到尾,係郭生禍福自招 ;P

股票貼士咪亂俾,嬴就話你英雄,輸左就話係雞蟲 :lol

CarmenNg 發表於 2014-8-13 13:13:15

坦白說我有買1396,來來回回都有賺.所以我要多謝博士.1340就無買.

江上月 發表於 2014-8-13 13:54:02

TO: JACKYTAM

想唔HI嘢, 就約埋你個6兄去路邊執啲銀仔啦! 快手啲, 只執到月底. 人哋係買咗二百幾萬股, 唔係200股呀! 盲毛.

GoingUp168 發表於 2014-8-13 15:41:48

郭博士富甲天下,有很多注本錢,只用其中一注買1340,輸左唔緊要,絶對有可能在其他方面的注數投資中賺回,但一般人財力有限,或許只有三五十萬一注本錢,輸左馬上輸入肉

GoingUp168 發表於 2014-8-13 15:47:41

有些近期的聽眾如本人,郭博士前面提供兩隻賺的股票沒有買,反而買著隻1340未免心煩。但郭先生在節目中以世外高人的資態出現人前,吹噓自己無所不能,也會使綱友認為跟著實無死

江上月 發表於 2014-8-13 18:59:38

TO: GoingUp168

郭某人主講酒色財氣, 滿口粗俗話, 無著神父袍、無帶道冠、無扮活佛轉世, 你竟然話人哋扮世外高人, 唔叫你做超級盲毛都襯唔起你呀!豬人!

頁: [1] 2
查看完整版本: 唔系幫6兄,不过郭博士今次真係害左好多人。