GoingUp168 發表於 2014-8-20 18:25:07

打粑到最後香港政界剩下郭先生一統江湖!由中央任命做行政長官。實行所謂的第三條路線!到時江上月有做保安局長?

GoingUp168 發表於 2014-8-20 18:26:57

江上月就係君子?真的做左官唔識Cap水?
佢只會Cap得仲勁!

GoingUp168 發表於 2014-8-20 19:04:00

寫錯字,應該係靶唔係粑。

GoingUp168 發表於 2014-8-20 19:05:35

打理我靶無所謂嗽,光榮就義吧

Alexng 發表於 2014-8-20 19:35:14

越講越遠,好攪笑;P;P;P

江上月 發表於 2014-8-20 22:56:03

TO:GoingUp168

死於子彈下會有英雄,你條輪款小人,有义資格受用子彈嘅光榮,畀條草繩你度脛就差唔多!

clothbag_arhat 發表於 2014-8-21 15:16:19

GoingUp168的提問對象乃郭先生本人及其家屬,除非得郭生同意諸位可回應GoingUp168,否則大家都妄語了。

文字干戈,還是去高登吧,罪過、罪過。

人言可畏,望君筆下留情。:loveliness:

善哉!善哉!

TonyLeung 發表於 2014-8-21 21:19:16

果位人兄,成日都想不勞而獲,聽到股票號碼,就只想發財,無想過會輸,輸左就賴。
想插博士,又無料到,想網友無條件爆博士D料俾佢知,有咩不是之處,就乘機入位。
可惜,一事無成。

kytsui 發表於 2014-8-21 23:27:51

要做董事長好易,拿四千錢出蒞開間Limited ,然後自己填做董事。要有董事長爸爸又好易,只要填上爸爸做董事。做匯豐董事又得,公司名叫匯豐控股汽車美容有限公司。

Joelee 發表於 2014-8-22 01:50:43

Goingup168。。你玩夠味。。如有不滿。可離開,這是一個FREE綱站,留下來,大家想學嘢。

請大家不要陪Goingup168 玩...
只要日後大家不回應佢,無論對方用什麼名。。只要有人無理,輸錢就頼人,責駡博士。

大家只須 1)不回應,忽視他。 或 2) 只須講,( 不信博士,請離開,無人欠你。)
大家都想清靜地學習,不是陪你玩。
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 董事長爸爸