天羅地網

標題: 郭博士講今年農曆十月有大刧,三樣我將面對。 [打印本頁]

作者: Freemanhowc    時間: 2014-6-22 22:59
標題: 郭博士講今年農曆十月有大刧,三樣我將面對。
1) 好多股票谮緊水,未走到,例1340.
2) 我老婆預產期十一月,似農曆十月, 如不食素,會点!
3) 剛剛買左樓, 可以話换樓,就快搬!

点算好,博士可以講多D農曆十月,有咩天文現象和殺傷力。
作者: 101    時間: 2014-6-23 02:55
C 兄 放 心 啦 , 有 念 祝 福 文 同 捐 錢 箱 就 心 安 理  得.B B 會 帶 來 好 運 .
作者: bonbonfufu    時間: 2014-6-23 10:19
農曆十月天聞會出現一D現象,而且配合近年世界金融係時候既變化,可能因為咁所以博士指示要避一下,世界依舊事物變幻無常,若是跟指示做也無防,照做,若唔得(如樓咁大件事)就唔駛跟啦,平常心啦,生命來臨係件開心事:)
作者: hklam007    時間: 2014-6-23 10:35
十月 可能 有不利
今日的 恐慌 是我自己
頭腦想像而生.

十月 可能 有大利
今日的 開心 是我自己
頭腦想像而生.

願我能選擇.

作者: schumannsiu    時間: 2015-2-6 08:59
農曆十月初ㄧ即係2014/11/22, 兩個月後到現在發作, 原來係H3N2。
作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:27
玄機只能參透、不能說?

作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:29
你話中唔中......................?

作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:38
妖孽起,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?

作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:42
算唔算係血月?

2014-10-04T113353Z_619969685_GM1EAA41I7701_RTRMADP_3_HONGKONG-CHINA.jpg (180.19 KB, 下載次數: 397)

2014-10-04T113353Z_619969685_GM1EAA41I7701_RTRMADP_3_HONGKONG-CHINA.jpg

作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:45
如果全中的話................

重有一句.................天災降旨???????????????
作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:50
有傳樓市股市5月大崩盤......................
作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 09:55
以上只是傳聞?推策?如果中晒、本人不負任何法律責任的...................
作者: hkvcdso    時間: 2015-2-6 10:14
當年有沙士、金融風暴、加8萬5樓...?

今時有流感、歐債危機、加盲搶地/////?小心請小心

歡迎光臨 天羅地網 (http://www.farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5