天羅地網

標題: 唔系幫6兄,不过郭博士今次真係害左好多人。 [打印本頁]

作者: jackytam    時間: 2014-8-12 12:29
標題: 唔系幫6兄,不过郭博士今次真係害左好多人。
我無買1340.1396.但係我知好多人落左局.如果博士唔係專登拎張200股1340黎,肯定惦無这多人hea野。
我我覺得博士有責任再丫講對唔住。

作者: TonyLeung    時間: 2014-8-12 12:54
好多財演日日推介股票,說到隻股唔買你損失,之後利益申報無持有,為照樣大把人去跟,之後隻股大跌,有無人出來道歉啊?

作者: GoingUp168    時間: 2014-8-12 13:43
如果1340能上回招股價,都唔算害到人
作者: tom8812002h    時間: 2014-8-12 15:48
GoingUp168 發表於 2014-8-12 13:43
如果1340能上回招股價,都唔算害到人

C兄好多綱友以經在底位投降,輸得好參!

再超越招股價,輸得好參的綱友無關!
作者: clothbag_arhat    時間: 2014-8-12 15:57
郭生當跌散紙,不過講俾網友知,人地搭沉船埋唔到尾,係郭生禍福自招

股票貼士咪亂俾,嬴就話你英雄,輸左就話係雞蟲
作者: CarmenNg    時間: 2014-8-13 13:13
坦白說我有買1396,來來回回都有賺.所以我要多謝博士.1340就無買.
作者: 江上月    時間: 2014-8-13 13:54
TO: JACKYTAM

想唔HI嘢, 就約埋你個6兄去路邊執啲銀仔啦! 快手啲, 只執到月底. 人哋係買咗二百幾萬股, 唔係200股呀! 盲毛.

作者: GoingUp168    時間: 2014-8-13 15:41
郭博士富甲天下,有很多注本錢,只用其中一注買1340,輸左唔緊要,絶對有可能在其他方面的注數投資中賺回,但一般人財力有限,或許只有三五十萬一注本錢,輸左馬上輸入肉
作者: GoingUp168    時間: 2014-8-13 15:47
有些近期的聽眾如本人,郭博士前面提供兩隻賺的股票沒有買,反而買著隻1340未免心煩。但郭先生在節目中以世外高人的資態出現人前,吹噓自己無所不能,也會使綱友認為跟著實無死
作者: 江上月    時間: 2014-8-13 18:59
TO: GoingUp168

郭某人主講酒色財氣, 滿口粗俗話, 無著神父袍、無帶道冠、無扮活佛轉世, 你竟然話人哋扮世外高人, 唔叫你做超級盲毛都襯唔起你呀!豬人!

作者: william001hk    時間: 2014-8-14 12:23
其實跟得人哋意見去買股票...輸了就不要話人哋害你...贏咗時..有冇去多謝人呀...同埋...股票應以投資角度出發...吾去投機..吾係多多都有得你輸呀!!!!
作者: Joelee    時間: 2014-8-15 02:56
為何人會有痛苦...生..離..死..別....病..痛..苦...富..貧...因為通過苦痛不安..令自己面對..克服...變得更強.

GT6...GoingUp 168..
好多現在..什麼大師...股票大師...
都是由最初..聽NO. 買股票...最後必大輸..
之後..痛定思痛...努力學習,..投資..
最後..必會成功..

放低仇恨...憤怒,..放過別人..就是放過自己..
克服..心魔....令自己變得更強..日後..多作善事...為自己積福..。

歡迎光臨 天羅地網 (http://www.farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5