天羅地網

標題: 好奇一問,買左1340的綱友會唔會嬲郭博士? [打印本頁]

作者: jackytam    時間: 2015-1-15 16:27
標題: 好奇一問,買左1340的綱友會唔會嬲郭博士?

作者: chrisX9    時間: 2015-1-15 17:13
風吹雞蛋殼,財散人安樂!

錢財身外物,輸完再黎賭過,技不如人,可恨!

最嬲架事就係見到閣下呢一種挖人瘡疤架情況發生! 操!

作者: jackytam    時間: 2015-1-15 17:16
chrisX9 發表於 2015-1-15 17:13
風吹雞蛋殼,財散人安樂!  

錢財身外物,輸完再黎賭過,技不如人,可恨!

别誤會,只係想知有幾多人受苦!
作者: chrisX9    時間: 2015-1-15 17:26
唉 ..... 呢種咁架事係無人會舉手答你架! 你就係要人家來誤會閣下呢! 再操!
作者: Alexng    時間: 2015-1-15 18:57
當然係唔會啦,今日股價跌就要嬲,咁明天升又如何呢?後天跌又如何呢?再後天又升又如何呢??
作者: hkvcdso    時間: 2015-1-16 07:24
1340...................一生死實?
作者: SinMiYuk    時間: 2015-1-18 22:05
無得嬲,無得懶喎, 最後是你決定.
作者: leungtinyan    時間: 2015-1-18 23:22
同上
人要為自己做的事負責。
作者: 101    時間: 2015-1-19 00:28
個個都唔睇好的時候就系準備大升的時候。

作者: 佳佳    時間: 2015-1-20 19:20
個個都唔睇好的時候就系準備大升的時候X2
作者: Freemanhowc    時間: 2015-1-21 12:26
寒天飲雪水,點滴在心頭!
作者: Patrick97    時間: 2015-1-21 15:05
感恩吧!你們應該激博士給你們做夢的機會!快點出帖感謝博士深恩義厚。
作者: hkkpcys    時間: 2015-1-21 21:51
上星期我入了1396 1.68買入 感覺舊曆年前會先破2元關口
五年內會有倍數以上升腷 博士介紹過的股票 最好是這隻
作者: Patrick97    時間: 2015-1-22 10:49
好!果然夠薑,有膽識!居然敢跟博士賭呢鋪。不過輸贏天定,打死無怨!
作者: 101    時間: 2015-1-23 04:30
Alien 發表於 2015-1-22 11:37
平保兩個星期前才以可轉股票據注入大量資金落1396度,就算毅德國際管理層唔生性,平保都會在票據到期前,將 ...

了堅定流呀?冇聽聽過窩!
1,96少D窩,支博士又話有人用2:5同佢收都唔比:

歡迎光臨 天羅地網 (http://www.farflunginfo.com/) Powered by Discuz! X2.5