設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 4421|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

郭先生又係度講大話,居然話土耳其係歐盟一份子?

註冊會員

樓主
請問土耳其几時加入歐盟啊?咪老點你既信衆啦,為了推銷打廣告揾錢作到甘大,你自己成日話誠信揾錢,宜家係度大講誑語

前有吹自己係郭威皇帝後人,之前又話自己係滿人八旗後人,衆所周知你係滿人,你個郭姓都係改姓來既,唔係本姓啊,先祖滿人點又會變成漢人祖先呢?唔好亂認祖啊不孝行爲來既,甘捻中意吹水滿足在自己個虛榮心?

然之後又有土耳其加入歐盟啦,來我度買房呢可以拿歐盟永久居留權啊,屌你老母啦,你攞土耳其護照唔使簽證試下可唔可以隨便去歐盟國家?

土耳其一路係亞洲,一路想加入都俾歐盟拒絕左,成日吹水自欺欺人會遭報應既

郭先生你真係唔好老點内地人啦,叫内地回教徒去買?屌你老母

作得越大吹得越勁係咪越有成就感啊?

係咪老懵左定係點?就算龍天護法都睇唔落去
回復

註冊會員

沙發
歡迎各位盲毛信徒入場,我睇有幾多懵餅

亦都歡迎心水清人士跟帖

另外此貼麻煩轉發郭先生
回復

無效樓層,該帖已經被刪除
無效樓層,該帖已經被刪除

金牌會員

tottiboy 盲毛低B!

土耳其一早係北約組織成員。
現是歐盟觀察國之一!
你搵個仙刮袋都無。
土耳其幾時入歐盟關你义事咩?
回復

註冊會員

Quattro 發表於 2019-12-5 20:50
tottiboy 盲毛低B!

土耳其一早係北約組織成員。

哈哈哈,郭先生又開分身來?原來北約組織成員等於歐盟?關歐盟鬼事?有乜聯係?

邊個會低B過你甘捻牽强附會硬扯一氣仲以爲自己岩捻使,北約都能講成歐盟,白捻癡

觀察國乜意思你知道嗎,就係未入到,未入到你就當佢係歐盟?而且新聞都好幾次報道被拒絕入歐啦,仲係度兜

人民幣都成日都想入世界儲蓄貨幣啦,也被觀察過,莫非也代表人仔係世界儲蓄貨幣?咩捻野邏輯啊郭老懵,成日舊up當秘訣!

毫無道理仲講捻到理直氣壯學足低B匪國鬥爭文化!九唔捻搭八

當然唔關我事,關郭生你事嘛,宜家係你呃人嘛

你亂7甘up啊,你係度講大話 老點人地強國啊喂!你仲好意思講哩種説話?你唔羞家既你?

屌你老母正仆街,仲唔認衰,我就估到有盲撐的仆街,認下低威啦 衰左仲輸打贏要!

人品真係卑劣   如果你以爲甘捻樣既做法就係佛法;真係褻瀆佛法!虧對佛陀的教誨
回復

論壇元老

tottiboy 發表於 2019-12-5 21:26
哈哈哈,郭先生又開分身來?原來北約組織成員等於歐盟?關歐盟鬼事?有乜聯係?

邊個會低B過你甘捻牽强附 ...

https://zh-yue.wikipedia.org/wik ... 4%E7%B5%84%E7%B9%94
回復

金牌會員

英國確定脫歐
係英國脫歐後, 土耳其加入歐盟並唔係無可能既事
各位可以拭目以待
回復

高級會員

百货百客,岩就磅水,藕腐乳心理唔志在就系

屋仔中了地点就得,唔输得去边

回復

論壇元老

tottiboy 發表於 2019-12-5 21:26

邊個會低B過你甘捻牽强附 ...

支持!踢爆啲神棍出嚟呃人,繼續努力,唔好俾佢停。
回復