設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: hkkpcys
打印 上一主題 下一主題

關於博士半年前沽空國內電力股一問

註冊會員

樓主
閣下嘅講法  俾人有點輸打贏要嘅感覺  人家俾tips 你  你自己都要分析下同量力而為
正如1396  大師父叫人賣1/3  但覺得個價到自己目標 所以全賣灑

人地指道門俾你  你自己都要用下腦架  家陣無人欠你ga ma  你有本事咪唔跟囉
唔駛喺到聲大唊惡 ga

仲有  你覺得自己有本事抽到大師父後腳咩   佢唔答你就算你好彩啦 唔係就
回復

註冊會員

沙發
nickykll1 發表於 2014-3-18 22:40
沽空同去過大海冇分別,博士是否想教網友賭錢!

大師父一向都講酒色財氣架啦   呢到大部份人都係成年人  有分析能力  唔駛你担心

投資本身就係有賭摶成分  買樓都會有負資產啦    Don't worry Be happy!!
回復

註冊會員

板凳
hkkpcys 發表於 2014-3-21 12:00
To:晴仁,張善昌,江上月,

點解個個話我輸了錢,鬼殺般叫,其實我只有買過博士一隻1396,仲贏了小小錢,只不過見 ...

唔好意樹  留言時未看到上面幾則留言    因為打字慢  又花時找插圖攪攪氣氛

初初看到大家回應  還以為你輸咗好多耶    原來你真係黎揪大師父後腳  同有心教化大家

大師父有沒有買  又關你乜事  佢個人財務 無必要黎討論區交代   

情原你係受害人 輸唔起  走黎嘈  好過知你係果種睇電視專搵錯處  之後去討論區嘈果種人

建議你親身上去萬福  搵大師父  等佢解俾你聽耶
回復

註冊會員

地板
chrisX9 發表於 2014-3-21 12:06
純粹吹水

TO: HKKPCYS

唔係官方與否嘅事 真係唔知點解要回應  人家俾tips 出黎  鍾意嘅咪聽  唔鍾意咪唔聽唔睇

點解要人家交代自己財務嗎﹖唔通大C父開完班  上完堂  要向大家交代D錢點駛  駛咗去邊咩  9唔搭8  

當呢到個個係小學雞耶
回復