設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: Quattro
打印 上一主題 下一主題

郭博士關於 1340 (惠生國際) 股票提示

無效樓層,該帖已經被刪除

高級會員

哎等8月
回復

中級會員

GT6 發表於 2014-6-23 03:37
你之前唔係支持郭某咩?依家終於醒啦
我一早已經講左佢跟本當你班網友傻仔咁玩,隨囗up, 又咁又咁出咁叉多 ...

聖人都有錯個壯唔做無理由(叫博士做壯),第一天成交 20140228    2.200    2.320    2.060    2.060    191654000  423196000 ,是全年最高成交 ,頭13天成交最多1.97之上最多蟹貨,咁多成交不是收貨,便是出貨,在1.16 至 1.5 也不是很積極買貨,原來(埋尾)是這樣環迴他的面子,他說下半年市會惡劣,明年觀察再作打算,現在綱友越買越多貨, 他们怎麼樣捱過這寒冬,1340、154、1396全線下跌,信心崩潰怎麼樣捱,個市越來越差,你唔賣其他人賣,都是要感谢博士善意提醒,但是買重這1340、154、1396應怎麼樣做?
回復

中級會員

kinnie 發表於 2014-6-23 15:02
哇!恒指大插,穿二萬二千九,唔知對1340有冇影響呢?好唔好沽貨先?好驚驚!GT6你點睇?我覺得你最可信 ...

只有內幕人士先知,何时收求貨(個壯想怎麼樣)?

個壯多數都是看清楚艇仔來殺,唔通做善事派錢咩?
回復

金牌會員

TO: FREEMANHOWC

買幾皮嘢股票都比啲臭口扮識嘢嘅九UP仔嗡到要生要死,早啲走晒貨大覺瞓好過啦!
回復