設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
返回列表 發新帖
樓主: Quattro
打印 上一主題 下一主題

郭博士關於 1340 (惠生國際) 股票提示

金牌會員

kinnie 發表於 2014-6-24 07:48
到啦!到啦!入貨溝貨嘅時間到啦!賣埋層樓溝落去嘅時間到啦!賣埋老婆仔女溝落去嘅時間到啦!仆街冚家剷 ...

應該再低D先溝穩陣好多,

先前溝左又未聽老細講走貨就吾好亂溝,

分析下,上次老細叫溝貨,就1.23升到上1.58,今次叫傘水你古佢地走左未.上星期油1.47升上1.58有大成交,引我地落踏,义D比佢價騙到.完之後又話個市唔好,佢地走晒貨WIN錢.1.47至1.58邊D人沽貨離場.大家自己分析.(個人意見)
回復

金牌會員

Alexng 發表於 2014-6-30 00:03
喂!喂!喂!老友唔好講到全部人都好似失去理智、迷信入左邪教咁,你冷靜一下先,討論歸討論,唔好樣樣燒 ...

經今次事件大家綱友都好清醒啦知道邊D信邊D吹水
回復

金牌會員

AK117 發表於 2014-6-29 20:11
其實我每日都有check住1340的中央結算紀錄。不過只睇到高位有散貨的跡象,睇唔到有任何貨源歸邊的跡象。 ...

AK117  c兄但超額應認購班人D貨去晒邊呢?

可能係持有三百萬股沒有出貨,咁好可能想唱晒D貨出呢?

我見D買盤好﹔陰濕.
回復

金牌會員

AK117 發表於 2014-7-1 13:31
嗰啲貨,一買即沽,由上市頭嗰幾天便狂沽,成交額最超高。博士、網友及很有信心的散戶狂接,接咗又唔走, ...

好多謝  AK117   C兄提公資料.

但如果老板當日唔攞張單出來話2.08又買1.98又買D,

粉絲都唔會,、網友及很有信心的散戶狂接,接咗又唔走大家坐定定

老板肯定唔會塞滿個廠,不個佢D打手會,(個人意見)哈哈,

叫人溝貨個個手頭有錢都去溝,話可長線投資,等收息但結果走左你都吾知,

大家都好比你玩2獲,

{申利我油第1次跌落1.5就止蝕,轉玩1396嬴特,1340蝕個D,冇我分輸}

回復

金牌會員

alexwong 發表於 2014-7-2 18:15
輸冇你分啫,不過輸我有大大分呢!將來上翻三蚊,冇你分。

我都好希望快D升上去3元:街外錢打打氣:如果我有買畲升穿1,58先啦:我會系2.9就買唔等3蚊:
回復

金牌會員

AK117 發表於 2014-7-17 23:22
6月13日,我公司電腦錄得一個由海通國際發送出的怪盤,大約百多萬股,將1340的股價從$1.42掃上$1.54。我 ...

你好AK117兄
佩 服 心 水 好 清 , 不 過 個 人 各 得, 吾 應 該 系 節 目 到 講 ,我 走 晒 貨 啦 .你 地 咁 貪 心 吾 關

我 事 ,你 應 該 暗 示 市 場 有 風 險 叫 有 1340 人 小 心 可 能 要 坐 貨 咁 會 好 得 多 .吾 洗 個

個叫 苦 連 天 .
回復