設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
返回列表 發新帖
樓主: duoma
打印 上一主題 下一主題

男性三問第一問:如何增長增大賓州?

金牌會員

從前有個人,佢條賓洲好Q短,佢好自悲唔夠膽識女仔,有一次走去一樓一鳳叫雞,當鳳姐見到佢除左條褲見到佢條賓洲仔抱腹大笑,佢好難受跟住走出去没有同鳳姐性交易,
佢有一次發現報章有某某國家有個大醫生幫人移植生植器最出名,佢就去某某國家约見大醫生話要移植性器官,醫生就問佢要想賓洲做幾大size,佢就答要有幾撚大size就要幾撚大size,終於佢入院做手術被痳醉進行移值大手術,醫生好成功幫佢移值性器官推出手術室外,痳醉藥過後甦醒見到自己下面外形態好似好大,以為應該係棉布包紮傷口所致没有留意,當出院後回家休養,康復期間终於可以拆開棉布,當護士幫佢拆開傷口棉布佢被嚇一跳,點解佢性器官更撚Q大太撚誇張,佢走去問醫生理解下,醫生話:當初問你想移值要幾大size賓洲,你自己話要幾撚大size就要撚大size。
康復後佢又走去一樓一鳳叫雞,當佢好自豪入左去鳳姐間屋除左條褲後準備性交易,鳳姐一見到佢條賓洲被嚇一跳,乜你條賓洲好似馬撚更長!拒絕做佢生意,佢好撚後悔做移值賓洲大手術,因為好多女友見到佢馬撚更長大賓洲拪手兼擰頭離開
回復

金牌會員

以觀賞為目的,可参考所謂黄金比例,又或以大衛像作参照物。以實用性來說,加强鍛練腰及腳跟,才能揮洒自如,也就能有强大的感覺。武侠小説裡有所謂一吋長一吋强,一吋短一吋險的說法,長短大小都可以后天以技巧補其不足,假如陽具能練出寸勁,則外型是否長大已不重要了。部份隔袋處男在青壯時期無法承擔太多的保健費用,因此實戰經驗少,更遑論練出寸勁,所以窮文富武是有道理的。
回復

中級會員

回復

論壇元老

bobchen 發表於 2015-1-19 22:07
有冇試過用 Pennis Extender?

都唔係同一條...........
回復

金牌會員

應該是同一條,看看那兩把尺子,左边由0吋开始度,右边看來由1吋开始,可列印图片後剪出來對比一下便知
回復

金牌會員

superman 發表於 2015-1-19 00:03
簡單用放大鏡睇即刻變長變大

你個方法屬於速成方法,但是缺點就是欠缺質感。
如果樓主有心學野,我會不吝嗇將我搏覽群書的心得傾囊相受
回復

金牌會員

如果不是生財工具的話?一切順其自然吧...............
回復

金牌會員

learngood 發表於 2015-1-20 01:26
你個方法屬於速成方法,但是缺點就是欠缺質感。
如果樓主有心學野,我會不吝嗇將我搏覽群書 ...

身體髪膚 受之父母 整型呢家嘢都係免喇師兄都係介紹俾樓主啦!
回復

中級會員

感谢分享

「冷氣通」的收費可謂
移動 式 冷氣 機 價格「平絕全港」,絕對是顧客的信心保證。移動式冷氣機的維修或清潔服務,一般為港幣400元起
回復