設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
返回列表 發新帖
樓主: hkvcdso
打印 上一主題 下一主題

謝大家幫幫眼、堅定流?

金牌會員

hkvcdso 發表於 2015-1-27 15:28
小心求証—理性分析?唔知遊戲如何玩法?

一定流.唔好信我有錢贏要晤要同你講呢?
仲有馬會收現金全部比$500唔會比$1000元紙幣
幾十萬都係全比$500元紙辯
回復

金牌會員

hkvcdso 發表於 2015-1-27 15:35
有圖有錢?吹水使唔使甘大陣象........................?

幾十萬都係全比$500元紙
回復

金牌會員

wongkaicheung 發表於 2015-1-28 11:47
幾十萬都係全比$500 ...

本人不職賭波是下估下,,,,,,,,,,,,,,,,,
專買大熱有賠率有1.7至2賠至賭、每邊買5萬、
就算大熱贏左彩金都有7.5萬、10萬本金輸唔晒?輸過的當做生意本金、
最主要張彩票、有彩票就有道具、跟住上網吹水話實贏又包得、吹到天花龍鳳
跟住就有老闆上當、每人入會費3萬、預交會費半年6萬、已收9萬、每個月有20個傻仔都收200多萬.................財路一條?
回復

金牌會員

hkvcdso 發表於 2015-1-28 13:05
本人不職賭波是下估下,,,,,,,,,,,,,,,,,
專買大熱有賠率有1.7至2賠至賭、每邊買5萬、
就算大熱贏左彩金都 ...

都系其中一個方去.

多年大陸很流行六合彩特碼

,最主要張彩票、有彩票就有道具、跟住上網吹水話實贏又包得、吹到天花龍鳳

跟住就有老闆上當、每人入會費,財路一條.
回復

金牌會員

入會資料、同我估的有出入?5000元入會?
謝大家想想他如何搵老襯???

留意!現在這群組只是用作擺放重心料記錄之用!
一般發放新消息會在「穩定錢」專頁公佈。
要在馬會嬴錢
一定要有一套特定既方法先可以。
本人自設科學方法睇盤,學識後保證終身受用
以後唔洗再靠人都嬴得"穩定錢".
會費: $5000,包永久料,連睇盤功具和教學等
馬會 : 25581788 (存款後請以pm通知入帳時間,怕被其他人擾攘)
Q&A :
Q.你咁有料點解唔收埋自己食?
A: 大家共同敵人係馬會,我既然研究到一套嬴到馬會既方法.幫到人嬴錢之外自己又嬴得一筆收入.雙嬴局面。但研究要心血時間,所以要收埋合理會費。
Q.你的方法會唔會好快唔岩用?
A: 由於我既方法係針對馬會既機會率盤口.我主要揀一些馬會看好機會大既盤,從賠率,開盤數據等反映出來.所以基本上永遠都岩用
Q.你會點教學?
A.一般會用POWERPOINT教學附加實例,保證易學易明
投注記錄:
https://www.facebook.com/groups/129164540572143/photos/
本人會於每星期貼一/兩次在馬會下注的5萬元真飛以及派彩飛
供大家參考。
(因本人也有私人野要做.無可能每天都去馬會買)
P.S:請新入會會員看清楚群組描述
(在群組最頂,請閱讀清楚全部描述)
回復

金牌會員

資料..................

回復

論壇元老

如果主客都買會點?然後將中的一張放上剛 吸客?
回復