設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: 郭輝
打印 上一主題 下一主題

瑞士空氣機 - 用後報告

金牌會員

萬福有售,我所知仍比iphone6+便宜少許。
回復

金牌會員

JasperHo 發表於 2015-7-30 09:47
請問圓形銀制那部有售嗎? 價錢如何?

其實師兄最好唔好太神化呢部空氣淨化機, 唔好諗住一擺係屋企或是工作的地方令你突然精力充沛 / 腦筋清析百倍, 我買左部波波球 + 三支腳那一款 (都唔平), 放係屋企半年,  so far 到而家沒有什麼特別感覺, 當然我因為信博士所推薦的東西, 所以心理上點都會覺得佢可能己擋格了很多對人體有害的電磁波而我並不知道呢 ~
回復

金牌會員

我想問有邊幾個MODEL? 不同MODEL有咩分別功能, 因我是住海外, 想知道

我本人有念祝福文及間唔中飲泉水, 身體同精神真係好左好多, 但工作需要成日對電腦, 所以眼及頭在長時間用後會痛, 用試下部清新機
回復

論壇元老

hklam007

. .

回復

金牌會員

NBUCoufal
http://www.nbucoufal.com.hk/

此乃空氣淨化機公司的網址,內有產品保用證登記。

此公司亦提供其他產品,亦有聯絡電話查詢購買。
回復

金牌會員

郭博士的售價是惠澤我等凡夫的。
回復

中級會員

wai_1430 發表於 2015-7-30 19:01
其實師兄最好唔好太神化呢部空氣淨化機, 唔好諗住一擺係屋企或是工作的地方令你突然精力充沛 / 腦筋清析 ...

其實好難確定有無效能..
回復

中級會員

清新機係唔係要插電, 買回海外洗唔洗check下電壓,
我想問驅蚊器係唔係保證連甴曱都可以驅?
大隻果D好撚恐怖, 可以的話寧願唔換電話都要買

可唔可以驅埋木蝨, 前陣子有戶印度鄰居擺曬D床肉出門口曬, 曬左多好次, 應該奶左野, 係條通道度曬, 有日仲見個胖胖的印度阿姨比錢個pest control 的老墨
我依家真係好撚驚! 因為有晚係我房搵到3隻, 好餓好弱的, 搞到成晚唔敢訓, 第二日同房東一齊大掃除, 除了果3隻都冇其他,
不過前晚室友話有發現, 即晚房東又大掃除同噴防蝨水, so far 都未有大發現

同埋發現好多香港網友都有木蝨問題, 多數係同居老人和鄰居傳來的, 找pest control 都斷唔到尾,
因為多數老人家唔肯掉家俱, 尤其係佢間床, 又或者鄰居已經習慣木蝨係寵物

如果可以驅木蝨甴曱的話會很好賣, 至少公屋區每戶都需要一部

回復

中級會員

請問海外有冇代理?
房東話美國D驅蚊器都好流好廢,
加上美國好多家庭都養狗, 我以都有養, 陣味唔係好好聞, 又有尿味又有跳蝨
有的話我諗會先入一批, 擺amazon 賣
回復

金牌會員

清新機只是用筆芯乾電,唔須要插電制,筆芯乾電繼航力有1年。

海外應有代理,但價錢應不平。若你在海外,不如你做代理,我幫你在香港買貨,寄比你賣。
回復