GoingUp168 發表於 2014-6-6 08:13:01

如果明年業績增長一成,派息比率有5成,每股會派2毫子息,年收十幾厘息,股價又升,現價正是人棄我取之時

GoingUp168 發表於 2014-6-6 08:20:03

我們只需跟足郭博士的指示,現價買入溝淡,待股價回升至招股價,就可賺價賺息,財息兼收了。一二年都唔等得,冇資格投資了

GoingUp168 發表於 2014-6-6 08:28:40

郭博士明示財路給我們,我們斗零冇俾,一二年後就賺錢,除了講聲多謝多謝多謝,丨E隻股賺到錢,我都捐D去慈善機構,冇他,冇郭博士的貼士,我自己唔會入貨

江上月 發表於 2014-6-6 12:31:03

TO: HENRY

你又响度玩GT6上身,連人哋有講嘢嘅自由都發爛渣,過分啲喎!呢隻猪仔公司如果宣佈話培植優質英國種有機猪,舢舨都會變炮艇呀!

alexwong 發表於 2014-6-6 14:43:16

宣佈話培植英國猪,可能冇人信,也許會有反效果!但如果惠生國際放料巴非特入股,也許會有比較正面的效果。

Peter 發表於 2014-6-6 15:56:53

發爛渣好似都係講嘢嘅自由的一部分喎。長毛、毓民常常在立法會發爛渣喎。
只有大陸開會,先會大家一齊鼓掌讚成。

jasonhope921 發表於 2014-6-8 19:18:53

1340已經可以買入第一注

Alexng 發表於 2014-6-8 21:22:05

jasonhope921 發表於 2014-6-8 19:18 static/image/common/back.gif

朋友有咩高見呢?

明鏡亦非台 發表於 2014-6-8 22:22:49

江上月 發表於 2014-6-6 12:31 static/image/common/back.gif
TO: HENRY

你又响度玩GT6上身,連人哋有講嘢嘅自由都發爛渣,過分啲喎!呢隻猪仔公司如果宣佈話培植優 ...

GT6 上身 LOL 笑左

Yoma 發表於 2014-6-9 22:51:45

jasonhope921 發表於 2014-6-8 19:18 static/image/common/back.gif

真的?可以入嗎?
不過買宰殺業股業,跟殺業是否有關連?

如果有,咪講話升一倍。俾錢我都唔敢要。我情願窮一點也不幹宰殺業。
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 郭博士關於 1340 (惠生國際) 股票提示