設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: brunoye1989
打印 上一主題 下一主題

追梦人

高級會員

有一集郭先生讲上床下床,提及到做爱的境界,天地人合一如果正如这样,普通人学到这种绝世境界,假如有命活到70 80 岁,到时真系唔系摸着个波流眼泪。那么游蕙禎议员所讲的,博野都冇地方都系废咖。
要是诚信你相信,前面成功在等你。
回復

8萬

論壇元老

住屋真係個問題,令人著---急,不-----過唔講唔知

唔-----及時阻止游惠楨啲咁㗎言論。

遲早出事,遲早變-----待罪羔羊。
回復

高級會員

容燥兒 發表於 2016-11-1 18:23
住屋真係個問題,令人著---急,不-----過唔講唔知

唔-----及時阻止游惠楨啲咁㗎言論。

本身我唔应该讲她的,大家省港澳人应该是大家尊重的,但他们身为尊贵的议员在宣誓事件当中影响到在国内 国外都是有损中国人形象的!我怀疑她是一时冲动,性生活失调,一朝得志,废青兼白痴。香港的同胞乐观其成咯。希望下个特首做翻D对香港人有意义的事情。讲翻D似人讲的话!如果同你们香港人对比一下,我们大陆昵边D底下曾社会仲惨仲仆街D啦。天天受雾霾和毒食品的侵害,老百姓又比官欺负,有怨冇路诉!试问一下,像我们这种没有学历 没有家境支撑,没有人际关系,一个月就得2 3 千文人仔,又要维持家庭开支其他唔晒讲!照样系甘生存,自己本身唔努力学野,日日吵有差用啊,如果吵和埋怨能解决到问题,你们怎么比得过大陆13亿人吵得大声啦。
回復

8萬

論壇元老

剛上完google大神,查咗原來你發的夢,現實中代表有印仔攞的,
但你睇下幾時,會無厘頭有印攞啦.

如果真係有印仔攞就通知我囉.

你講的說話,真有見地,可能住巴西關係,可能比我地住响香港的人,睇嘢多個層次吧.
多謝你時常留意香港同發言.

回復

高級會員

容燥兒 發表於 2016-11-1 22:17
剛上完google大神,查咗原來你發的夢,現實中代表有印仔攞的,
但你睇下幾時,會無厘頭有印攞啦.

何为印仔啊大佬!
回復

金牌會員

印仔我估佢係,

玉璽,帥印,簽用文件,或可動用某些職權的能力咁解囉。

你發啦!見你行年27,又一事無成,心術還算良正。
可能你眉有朝天骨,眼中有靈光,仙人托世都未定。到時射住下細佬至好啊。
回復

高級會員

大樹人 發表於 2016-11-1 22:30
印仔我估佢係,

玉璽,帥印,簽用文件,或可動用某些職權的能力咁解囉。

唔晒客气啦。中国梦还是留给有需要的人吧!唔晒做乞丐都算唔错啦!
回復

金牌會員

大樹人 發表於 2016-11-1 09:30
陌生人,走進內心?呢句,都幾吊詭下喎

我愛她的印第安頭飾,家父亦如是。
回復

金牌會員

老實講,個印第look,加上菲姐果時重十八廿二。

又真係無數拗喎。呢點要比個like
回復

高級會員

在巴西某些市集间中会见到有些}葡萄牙叫他们indios}印第安人出来摆路摊!,有时候也会有南美洲虎牙 和这样头饰买!!
回復