設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 4463|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

郭先生又係度講大話,居然話土耳其係歐盟一份子?

註冊會員

樓主
請問土耳其几時加入歐盟啊?咪老點你既信衆啦,為了推銷打廣告揾錢作到甘大,你自己成日話誠信揾錢,宜家係度大講誑語

前有吹自己係郭威皇帝後人,之前又話自己係滿人八旗後人,衆所周知你係滿人,你個郭姓都係改姓來既,唔係本姓啊,先祖滿人點又會變成漢人祖先呢?唔好亂認祖啊不孝行爲來既,甘捻中意吹水滿足在自己個虛榮心?

然之後又有土耳其加入歐盟啦,來我度買房呢可以拿歐盟永久居留權啊,屌你老母啦,你攞土耳其護照唔使簽證試下可唔可以隨便去歐盟國家?

土耳其一路係亞洲,一路想加入都俾歐盟拒絕左,成日吹水自欺欺人會遭報應既

郭先生你真係唔好老點内地人啦,叫内地回教徒去買?屌你老母

作得越大吹得越勁係咪越有成就感啊?

係咪老懵左定係點?就算龍天護法都睇唔落去
回復

論壇元老

tottiboy 發表於 2019-12-7 11:38
係啊,你哩個講得好透徹,睇來你佛學都學得唔錯啊,識得分辨,觀察力好!

佛陀都講過唔好崇拜偶像,唔好 ...

多謝閣下嘅讚賞!但係如果吹得太大!就變咗虛假!明辨是非,呢個係做人基本嘅要求!只係在亂世太多古靈精怪嘅人走出嚟渾水摸魚!
最後多謝你!多啲出嚟踢爆,等啲人醒吓都好!
回復

註冊會員

佳佳 發表於 2019-12-7 07:42
鳩吹錯咗咪認!根本個姓郭都冇出嚟正面回答自己錯!佢啲信徒就仆出了幫佢擋。同共產黨信徒有乜分別?可能 ...

係啊,你哩個講得好透徹,睇來你佛學都學得唔錯啊,識得分辨,觀察力好!

佛陀都講過唔好崇拜偶像,唔好盲目相信任何人,甚至仲講過唔好信佢,而是信法!

唔知點解仲甘多盲目的信徒,一d佛學都沒學入去……還在偶像崇拜

真心華人就是缺乏分辨能力,缺乏理性思維!全部係度感性護主
回復

註冊會員

samuellui 發表於 2019-12-7 11:29
百貨百客, 最緊要有客

所以做錯都死唔承認?乜捻嘢邏輯啊?
回復

高級會員

百貨百客, 最緊要有客
回復

論壇元老

tottiboy 發表於 2019-12-6 16:56
哈哈哈,净得你一個心水清  

好幾個盲蠢信徒係度唔知講乜春,仲一個白癡居然發北約維基百科既解釋鏈接回 ...

鳩吹錯咗咪認!根本個姓郭都冇出嚟正面回答自己錯!佢啲信徒就仆出了幫佢擋。同共產黨信徒有乜分別?可能佢哋都知道錯!但係當大家相信做一樣嘢就唔想推番佢。又可憐,又可悲。同你講嘅盲蠢,一模一樣。
回復

論壇元老

tottiboy 發表於 2019-12-6 16:56

好幾個盲蠢信徒係度唔知講乜春,仲一個白癡居然發北約維基百科既解釋鏈接回 ...

當你係受害人你就會清醒。
回復

註冊會員

stevel 發表於 2019-12-6 11:32
英國確定脫歐
係英國脫歐後, 土耳其加入歐盟並唔係無可能既事
各位可以拭目以待 ...

歐洲議會禁止土耳其加入歐盟,背後根源是
https://kknews.cc/world/o5696no.html

收左幾錢啊老友?智力障礙這麽嚴重既?業障重記得消業積德
回復

註冊會員

佳佳 發表於 2019-12-6 12:44
支持!踢爆啲神棍出嚟呃人,繼續努力,唔好俾佢停。

好幾個盲蠢信徒係度唔知講乜春,仲一個白癡居然發北約維基百科既解釋鏈接回復吾,都唔知想搞乜春

好幾個兜來兜去都唔敢直面話題本身不敢面對事實!笑死我,真心如你所講,冚把冷都係無腦五毛
回復

論壇元老

以下是本人對博士的認識。經常都係不可說的時候,賣關子是常態。

《增廣賢文》裡面有一句話:「逢人只說三分話,未可全拋一片心。」這句話作為中國人生存的金玉良言而被世代強調。逢人只說三分話,還有七分,不必對人說出,以免別人徹底掌握自己的「底細」。

回復