設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: geo
打印 上一主題 下一主題

GT6,你唔好係度鬼殺咁嘈啦

新手上路

GT6 發表於 2014-7-22 01:19
To Geo哥
博士衰左就衰左,衰左就要比人小,就係咁簡單,你寫咁多野做乜.
今次你屎忽撞棍赢左逃過一劫,其 ...

Gt6 唔該野有禮貌d,積下囗得。抽水係人都識。嬴輸冇得怪郭博士。
郭博士都係想大家搵d錢。你以為博士唔知俾股票輸左要背負駡名嗎?
點解佢都會俾,因為佢見到好多人都有捐錢,為人祝福。仲有真正股票賺大錢的人係最少睇幾年時間。唔好咁快就話博士睇錯,好唔公道。
彩攞左就算,唔好再中傷博士。請表現出胸襟。
回復

新手上路

大家無謂回應一些不明白人,他們未到時機明白,就讓他們繼續發洩吧!
正所謂佛道有緣人。他們不能面對自已作的決定,幫他們也只會被討厭,又令他們離明白又拉遠咗,可惜呀!好好從頭到現在,想一想點解會輸,究竟係人哋令你輸,還是自己問題呢?
回復

中級會員

郭博士的股票貼屎令我嬴錢.
回復

論壇元老

不需要同啲精神有問題既人說話啊!

天作孽猶可違,自作孽不可活。

Let it be
回復

論壇元老

GT6 發表於 2014-7-22 22:38
你條傻仔, 平時見你無乜野先無屌你, 我都話有出過D令人反思D post, 表達自己想法, 做思想衝擊, 出吓股票推 ...

原來你好怕受,唔洗驚,咁樣你就一定要受了啊!你知道嗎?
回復

論壇元老

GT6 發表於 2014-7-22 22:38
你條傻仔, 平時見你無乜野先無屌你, 我都話有出過D令人反思D post, 表達自己想法, 做思想衝擊, 出吓股票推 ...

你連屌唔屌到人都未知,就話要屌人,你有資格咩,係到亂鳩咁噏,現在發覺,原來你真係有精

神病啊!

一個可憐蟲
回復

註冊會員

其實各位還是各自修行吧。

這位GT6兄那麼高道行,我們這些小人物和他根本不同層次,不會明白兼理解他的道理的。
回復

註冊會員

GT6 發表於 2014-7-22 01:19
To Geo哥
博士衰左就衰左,衰左就要比人小,就係咁簡單,你寫咁多野做乜.
今次你屎忽撞棍赢左逃過一劫,其 ...

GT6,本來唔多想回,但見你用言詞激勵我,多謝你,你的逆向警醒,如暮鼓晨鐘,真感激,在下自當步步為營,加倍努力鑽研贏股之道,確保不會全軍盡墨。
我寫左咁多野,都係想分析下道理在邊個啫,不過你的回覆唔係指証我錯漏之處,只係潑婦駡式,惡毒咀咒,無point喎,低水準呢,失望!

至於我迷博士呢,最多都係半迷啫,我由人網開始聽博士嘅,覺得博士對長者及年青人特別關心,對佛學亦另有見解,所以專敬他,但未到迷呢個階段,
起碼,買了他推介的股票到了我心中的價位時我識得走,無迷喎,你就唔同,你就迷啦,你唔走盲目迷地落去,你係唔係講錯左,你自己迷先真呀?
啊!我知啦,點解你近期不斷出帖攻擊博士,又鬧其他網友,係咪因迷成恨,不能自拔呢?
放下啦,你揸實拳頭,仲邊有手接到錢呢!

我近期可能接收到博士嘅正能量,捷報連連,哈哈,對唔住,令你失望!
回復

註冊會員

GT6 發表於 2014-7-23 00:36
"新手上路"又抽水, 點呀, 你講D野好柒呀, 知道自己無料就收工啦

所以咪話你高道行囉!

請你繼續以這種精神及態度教化我們吧!
回復

中級會員

其實GT好似冇買1396。可能佢老人家鄧大家肉緊咋。

回復